Ympäristö

Toiminnan laatu ensimmäisestä kontaktista päätöskokoukseen sekä ympäristön huomioonotto on jokaiselle työntekijällemme tärkeää ja kaikki työntekijämme on koulutettu tämän periaatten mukaan.

Henkilökunnallamme on koulutus sekä kovamuovinkäsittelystä että paloturvallisuudesta. Uudelleenpinnoituksessa käytämme lasivahvisteista polyesteria, Jotun Baltoflake Ecolife, joka on kestävä ja vastustuskykyinen materiaali kaikkea viemärissä tapahtuvaa kulumista vastaa. Kehittämämme työmetodi ei jätä vaarallisia hukkamateriaaleja ja kovamuovi lajitellaan palavaksi materiaaliksi ilman luokittelua joten sen voi jättää mille jäteasemalle hyvänsä.

Tuemme myrkytöntä rakentamista ja emme käytä kemikaaleja joidenka arvot ylittäisivät viranomaisten asettamat raja-arvot. Toteutustapamme on sovitettu vaatimuksiin joita kiinteistönomistajat asettavat rakennusyrityksille kun he tekevät töitä asunnoissa tai konttoreissa. Olemme sitoutuneita ja kuuliaisia niille vaatimuksille joita ilmenee tämän kaltaisissa tehtävissä kiinteistöissä ja henkilökuntamme on koulutettu avoimeen ja ystävälliseen suhtautumiseen asukkaita kohtaan.

Joskus voi perinteinen lattiakaivon ja viemäriputkien vaihto olla välttämätöntä samalla kun kiinteistön kylpyhuone uusitaan. Tällöin ruiskuvalamme pystysuuntaiset viemärit wc -putkelle saakka ja haarasta eteenpäin laitamme uudet muoviputket. Tällöin vältämme lattian ja ehkä myös mahdollisen asbestin repimisen jota ennen käytettiin viemäreiden suojana.

Myrkytön rakentaminen on Ruotsissa toteutettu yhteistyöprojekti jossa ovat mukana Fastighetsägarna, Sabo, Riksbyggen, HSB, Svenska Kommunförbundet, Statens Fastighetsverket, Villaägarnas Förbund, Hyresgästföreningen ja Vägverket. Projektin tarkoituksena tehdä lopetuslista kymmenestä pahimmista aineesta joilla on yksi tai useampia ihmisille haitallisia ominaisuuksia. Käyttämällä parhaita mahdollisia vaihtoehtoja ja pysymällä asetettujen raja-arvojen alapuolella otamme askeleen kohti myrkytöntä ympäristöä joka on yksi Ruotsin valtion viidestätoista tavoitteesta kohti kestävää yhteiskuntaa. Relino Pipe Oy Suomessa toimii näiden vaatimusten ja tavoitteiden mukaisesti.