Ruiskuvalu

Puhdistamme viemärit puhdistustyökalulla joka poistaa ruosteen ja vuosien saatossa putkistoon kiinnittyneen aineen, jotta saamme niin sileän ja puhtaan metallipinnan kuin mahdollista. Puhdistustyökalua voi säätää niin että maksimaalisella tehollakin on se hellävarainen putkelle siellä missä se heikoimmillaan.

Tämän jälkeen ruiskutamme putken lasivahvisteisella polyestermuovilla, Jotun Baltoflake Ecolifella, 2 – 3 eri työkerralla. Tarvittaessa pinta harjataan pehmeällä tasoitustyökalulla. Ruiskuvalu antaa uuden ilman jatkoja olevan viemäriverkoston. Kaikki tämä ilman dramaattisia toimenpiteitä ja vanhan putkiston repimistä.

Dokumentoimme kaiken kuvaamalla koko verkoston, tämä dokumentointi luovutetaan tilaajalle työn valmistuttua. Polyesterimuovi on vahvaa ja kestää hyvin sekä mekaanisen että kemiallisen rasituksen joka viemäriputkistoon kohdistuu. Tämä antaa putkelle kulutusta kestävän pinnan joka kestää yhtä kauan kuin tehdasvalmisteinen uusi putki joka asennetaan perinteisen viemäriputkiston vaihdon yhteydessä.

Koko työn ajan valvomme prosessia kameran ja monitorin avulla ja tallennamme mahdolliset poikkeamat sekä lopullisen tuloksen.

Teemme myös korjauksia putkistoihin joissa on esim. halkeamia tai ruosteen aiheuttamia reikiä. Ruiskuvalamme uuden putken alkuperäisen putkeen sille kohdalle jossa vaurio on.